Както сигурно вече знаете, 2023 г. ще бъде управлявана от Водния

...
Както сигурно вече знаете, 2023 г. ще бъде управлявана от Водния
Коментари Харесай

Не посрещайте 2023-та със златни бижута и червени дрехи! Ще ядосате Водния заек

Както несъмнено към този момент знаете, 2023 година ще бъде ръководена от Водния заек. Експерти в региона на източните хороскопи проучиха силата на идната година и по-специално на новогодишната нощ, с цел да споделят мнението си какви бижута и декорации ще прогонят шанса от вашия живот. 
 
Новогодишната нощ е един от най-важните интервали в годината. Нищо чудно, че споделят, че както посрещнете новата година, по този начин ще я прекарате. За да посрещнете триумфа и изобилието допустимо най-скоро, пробвайте се да следвате простите рекомендации на специалистите, събрани в тази публикация. 

 

Злато

Черният воден заек приказва самичък по себе си. Тази година и в новогодишната нощ от 31 декември до 1 януари стихията Вода ще владее света. Това значи, че главният зложелател на триумфа ще бъде Огънят, а златото просто принадлежи към този детайл. Златните бижута могат освен да изплашат шанса, само че и да ви лишат от положително въодушевление и даже да предизвикат внезапно увеличение на експанзията от другите. Ако желаете да прекарате добре новогодишната нощ, най-добре избягвайте златото.

 

Заедно със златото е по-добре да се пазите от червени облекла, защото този цвят въплъщава Огъня. Не е най-хубавият избор също облеклото в оранжев нюанс.

 

Ако желаете да посрещнете 2023 година вярно и положително, по-добре е да носите бижута от платина или сребро. Такива метали ще имат доста удобен резултат върху вашата сила и ще оказват помощ за умилостивяването на Заека.

 

Някои избрани минерали

Най-лошите минерали ще бъдат камъни, носещи детайла на Огъня. Те включват цитрин, рубин, пирит, карнеол, кехлибар, гранат, хематит, кунцит и опал. Тези камъни могат да провокират вълна от отрицателни страсти и да създадат вас или вашите посетители сприхави.

 

Астролозите също предлагат да бъдете малко по-внимателни с минералите на детайла Въздух: аметист и бял кварц.

 

Обемни бижута и декорации

Заекът не обича, когато бижутата са прекомерно огромни и прекомерно забележими. Този настойник е бранител на умереността във всичко. Ако не желаете да си създавате проблеми, по-добре е да не прекалявате с бижутата и самите вие да заприличате на коледна елха. Скромността краси индивида.

 

Също по този начин, непретенциозно изглеждащите празнични украшения ще оказват помощ да се предотврати появяването на злоба, която е извънредно рискова в навечерието на Нова година - освен за този, който завижда, само че и за този, на който завиждат.

 

Източник: Edna.bg

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР